Convocada la 2a Caminada Popular de Llefià

  0
  Llefia Camina.jpg

  03/11/2017 – Tindrà cita aquest diumenge a partir de les 9 del matí a la plaça Trafalgar.

  El Club Excursionista i Escalada de Llefià ha convocat per aquest diumenge, 5 de novembre, la segona edició de la Caminada Popular #LlefiàCamina, una activitat esportiva oberta a tothom, que començarà a les 9 del matí des de la plaça del Trafalgar.

   

  Tractarà d'un recorregut de 16 quilòmetres, que passarà pel parc fluvial del riu Besòs, parc de Can Zam, poblat ibèric Puig Castellar, Sant Jeroni de la Murtra, la Rambla Sant Joan i fins a tornar de nou a la plaça Trafalgar.

   

  Un cop finalitzada la caminada, s’oferirà una botifarrada als participants, que també disposaran d’avituallament durant el recorregut i d’una samarreta.

   

  Pel que fa les inscripcions anticipades, finalitzen aquest divendres, 3 de novembre, i té un preu de 5 euros (inclou només avituallament) i 12 euros per les persones no associades al Club Excursionista i Escalada de Llefià, ja que els socis poden participar gratuïtament. També es pot inscriure el mateix diumenge però tindrà un recàrrec de 2 euros.  Més informació al web www.ceell.llefia.org.