Convocatòria d’eleccions a la presidència verd-i-negra

  0
  David Grau

  La Junta Directiva del Club Joventut Badalona va acordar el passat 16 d’abril convocar Assemblea General Ordinària i Extraordinària que tindrà lloc en el Pavelló Olímpic de Badalona el proper dia 24 de maig de 2021, a les 18:30, si fos precís, a l’acte de les votacions per a l’elecció de la Junta Directiva.

  Les candidatures s’hauran de presentar, en un sobre tancat, a la Junta Electoral, entre els dies 5 i el 12 de maig, i hauran d’estar formades per un mínim de 5 i un màxim de 15 membres, dels quals s’anomenaran un secretari, un tresorer i un Vicepresident, encapçalades pel candidat a President. Les candidatures hauran d’anar signades pels candidats i acompanyades de la fotocopia del D.N.I.

  Atès el que disposa l’article 22.2 dels estatuts, si es presentés o fos vàlida només una única candidatura, la Junta Electoral procedirà directament a la proclamació dels seus components com a elegits per a la Junta Directiva, sense necessitat de realitzar l’acte de les votacions per a l’elecció de la Junta Directiva.

  Els candidats elegits han de prendre possessió dins els 5 dies següents a la seva elecció.
  L’Assemblea finalitzarà amb l’aprovació dels Comptes dels exercicis 2018-2019 i 2019-2020 i aprovació pressupost exercici 2020-2021.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí