Cop al líder

0
    64

4/4/206.- El Badalonès tenia una prova important a casa contra el segon classificat i va perdre en la visita del Salou. Ara mateix els dos equips empaten a victòries al capdavant de la classificació, però els dimonis mantenen el liderat gràcies al bàsquet average.

El Badalonès va fer una bona sortida, però de seguida 11 punts de Cubillas li van donar la volta la marcador 13-8. El Salou va mantenir l’avantatge tota la primera part fins el 33-39 del descans.

L’equip va seguir treballant per retallar la diferència i van tirar d’encert per donar-li la volta al marcador. En un tercer quart molt anotador es van posar però davant, 62-61, per un triple a l’últim segon del quart deixava el 62-64.

La igualtat es va mantenir fins el final, però un últim parcial de 3-11 a 4 minuts del final, va deixar el Badalonès sense opcions. El 74-82 suposa una derrota dolorosa davant un rival directe que amenaça el liderat. Dissabte visiten la pista d’un altre rival de la part alta  a Vilanova.

A Segona, el líder torna a la competició sumant a la pista del Sant Jordi, en un partit on l’Ademar sempre va anar a remolc però que va saber rematar a l’hora de la veritat.

Els locals es van posar per davant ja als primers minuts i van controlar el primer quart, 20-15. Al segon seguia el domini local, aprofitant els errors de l’Ademar tant en defensa com en atac. La distància però no va passar dels 8 punts.

A la represa, els Maristes van fer un primer intent i es van acostar a un punt, però les pilotes perdudes fan que els locals tornin a marxar de 7 punts, 55-48.

El parcial definitiu va començar amb intercanvi de cistelles fins el 67-69 a falta de 5 minuts. A partir d’aquí, una gran defensa i atacs amb més criteri es van traduir en un parcial de 0-14 demolidor en el moment clau que va deixar sense opcions el Sant Jordi, 67-73. El proper diumenge a les 17.45 derbi a La Plana contra el Badalonès B.

També victòria aquesta jornada del Llefià a la pista del Castellar B, un dels rivals de la part baixa de la taula i que deixa a dues victòries la promoció de descens.

El partit va començar amb domini del Castellar amb avantatges de fins a 10 punts. Però el Llefià va reaccionar abans del descans i la diferència a la mitja part era de només 3 punts. La defensa dels badalonins va millorar a la segona part i li van poder donar la volta al marcador i controlar el partit fins el 70-77 final. El proper dissabte reben a les 17.45h el Bàsquet La Mina.

El Natzaret va encaixar una derrota contundent a la pista del Mollet B. El partit va començar amb un 0-8 de sortida pels badalonins, però els locals van apretar en defensa i van aprofitar l’alçada dels homes interiors per acabar el quart amb empat a 12.

Al segon quart, segueix la igualtat fins el 18-18. A partir d’aquí, la superioritat física del Mollet s’imposa amb un parcial d’11-0 amb 9 punts des dels tirs lliures. El Sant Andreu es va carregar de faltes que limitaven la capacitat de reacció. Abans d’arribar al descans un altre parcial de 14-0, deixa el marcador 43-24 i el partit pràcticament sentenciat.

El tercer quart va ser igualat però al definitiu, el físic del Mollet i els 30 tirs lliures van fer impossible la reacció fins el 90-60. El proper diumenge visiten Caldes.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2176