Cop d’efecte del Sosmatic davant el Vilablareix

  0
  ctt badalona.jpg

  13/12/2016 – Mentre que el filial s’apropa a la zona d’ascens.

   

  El Sosmatic Badalona va donar dissabte un cop de puny sobre la taula al clavar-li un 6 a 0 a l’equip revelació de la lliga de Primera Divisió, el Club Tennis Taula Vilablareix. Els grocs arribaven al Barcelonès amb la intenció d’assaltar el lideratge, amb només dues derrotes fins al moment. I d’entrada tot semblava preveure un partit igualat, ja que l’alineació va sortir favorable als interessos gironins. Però un treballador Jordi Miranda va sorprendre al base visitant i va destarotar a l’equip dirigit per Eduard Mayorov.

   

  Lluny d’igualar la trobada, el partit va acabar amb un aclaparador 6 a 0 i 18 a 3 en els parcials. Pere Navarro va sentenciar el partit derrotant al jove infantil Martí Pèlachs, tot i cedir en el primer joc, mentre que Adrià Fernàndez va posar la cirereta al pastís escombrant de la pista a Ivan Martínez. Altre cop Navarro i Miranda van arrodonir el marcador final.

   

  L’altra bona notícia de la jornada la va donar el Titus Badalona a la Segona Divisió, emportant-se la victòria del camp de l’Ateneu 1882, rival directa en la pugna per la tercera plaça, la darrera que dóna dret a disputar la Fase d’Ascens a Primera Divisió. Els badalonins van vèncer per 4 a 2 amb punts de tots els jugadors de l’equip i empaten a cinc victòries amb els dos equips de la ciutat de Tarragona, el Nàstic i el Tàrraco.