Costa se salva en el primer mal dia col·lectiu (65-73)

0
    58

19/10/2016 – El CB Prat encaixa la primera derrota de la temporada contra el San Pablo Inmobiliaria.

El bon inici que havia protagonitzat el vinculat del Divina Seguros a la LEB Or, guanyant tres partits de forma consecutiva, quedaria tallat en la visita del CB Miraflores al Joan Busquets. El conjunt de Diego Epifanio controlaria en tot moment el marcador, aprofitant una mala primera meitat del Prat per assolir la iniciativa.

El San Pablo marxaria al descans amb el seu màxim avantatge favorable (25-39) i durant tot el segon temps es dedicaria a frenar els intents de reacció de l’equip de Roberto Sánchez. El Prat rebaixaria la barrera psicològica dels deu punts (36-45), però el Miraflores sempre trobaria la solució del triple en els moments de dificultat (47-55).

La regularitat interior de Goran Huskic (13 punts, 11 rebots i 19 de valoració) i la bona mà de López i Soluade evitarien que el vinculat de la Penya pogués remuntar (65-73).

El base Sergi Costa seria el millor representant verd-i-negre dins del conjunt potablava, completant un bon partit: 11 punts, 2 rebots, 4 assistències i un 16 de valoració en 18 minuts.

Xabi López-Arostegui no tindria el dia en el tir (1 de valoració en 26 minuts), mentre que Bieshaar (7+1) i Amo (4+3) tampoc podrien contribuir de forma decisiva en la lluita per sumar el triomf. Ara el Prat (3/1) és quart i ha de jugar divendres a Càceres (21h).