“Creative Minds”, la botiga online creada per quatre alumnes del Col·legi Badalonès

  0
  56

  Quatre alumnes de cicles formatius de grau superior del Col·legi Badalonès han participat en el disseny i la creació de diferents productes d’una botiga online recentment creada i ja activa. Creative Minds és el nom del projecte Erasmus+ en el qual han participat en els dos darrers cursos i que han tirat endavant amb alumnes d’altres centres educatius d’Alemanya, Finlàndia i Holanda, i que no s’ha aturat per la pandèmia ni per les restriccions que se n’han derivat.

  El repte plantejava un únic curs ple de mobilitats per a Laia Ramírez, Sara Montblanch, Jaume Úbeda i Dídac Cubero, els protagonistes d’aquesta història, que han tutelat des de l’àrea de cicles del col·legi la coordinadora de grau superior, Montse Luna, i el cap d’estudis Ricard Eguiluz. Avui, la botiga online de Creative Minds és tota una realitat, i ja s’hi poden comprar els productes ideats, dissenyats i fabricats per grups formats per alumnes de cada un dels centres participants en el projecte.

  A la store de Creative Minds, desenvolupada sota la direcció del centre Mercuria de Finlàndia, s’hi poden comprar des de penjadors infantils o portadocuments, fins a un complement per posar el bitllet de transport o diners al mòbil. Tots els productes s’han dissenyat per equips.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí