Cremada del Dimoni 2024: espectacle de drons, piromusical i horaris

  0
  879

  Badalona cremarà el Dimoni “Apugem els preus” aquest 10 de maig. Per primera vegada a Badalona, la tecnologia i la llum se sumen a l’acte central de les Festes de Maig, mitjançant un espectacle amb 200 drons, que es farà abans de l’inici de la Cremada del Dimoni. En l’espectacle s’oferirà a tots els badalonins i badalonines una exhibició de figures de llum al cel, que aniran acompanyades de música.

   

  El Dimoni “Apugem els preus”

  El disseny escollit ha estat l’anomenat “Apugem els preus”, obra de Cristian Jerónimo Reina, mataroní de naixement vinculat molt estretament amb Badalona. Un dimoni que reflecteix, en totes les seves arrodonides formes, una crítica a la inflació que vivim, a l’increment generalitzat i sense aturador dels preus de la cistella de la compra. La cara del Dimoni d’enguany reflecteix, garratibat i amarat de suor, la por o, fins i tot el pànic, en veure les xifres que reflecteixen els tiquets de la compra del supermercat, il·lustrat de manera molt eloqüent amb un dels productes que més ha apujat el seu preu: l’oli d’oliva, amb dues garrafes gairebé buides al peu de la seva figura.

   

  Horaris

   • Espectacle de Drons – 22 h – Platja dels Pescadors

   Un espectacle únic que combinarà figures geomètriques de gran format amb altres creades especialment per a l’ocasió, i que representaran les formes d’alguns dels símbols més emblemàtics de la nostra ciutat. Espectacularitat amb simbologia badalonina al nostre cel.

   • Il·luminem el passeig de la Rambla: Amb la indicació per megafonia, tots junts encendrem el foc que engolirà el Dimoni i formarem un immens llençol de llum amb l’encesa de les bengales.

    

   • Piromusical: De nou, la combinació de llum, color i música ens farà gaudir d’un dels espectacles més esperats. Els focs artificials il·luminaran el cel de Badalona al ritme d’una acurada tria de cançons emblemàtiques de diverses èpoques.

    

   • Cremada del Dimoni: La Cremada del Dimoni constitueix l’acte festiu més genuí del patrimoni folklòric de Badalona i el moment emblemàtic i més multitudinari de les Festes de Maig, Un esdeveniment cultural que ens singularitza i ens distingeix de la resta de ciutats del nostre país.

   

  Concerts després de la Cremada

  Ball del Micaco · Orquestra Maravella
  Plaça de la Plana · 23.15 h

  Concerts de Festes
  Passeig Marítim (Platja del Coco)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí