Cruz rep el reconeixement de Badalona

  0
  FullSizeRender.jpg

  22/10/2015 – L’escorta de les Minnesota Lynx visita la sala de plens de la Casa de la Vila abans de viatjar cap a Orenburg.

   

  Per qualsevol ciutat, disposar d’una campiona de la WNBA és quelcom molt preuat. Aquesta tarda, Anna Cruz ha pogut rebre una nova mostra de reconeixement del seu municipi, Badalona, abans d’emprendre una nova aventura a Rússia, país on juga des de la temporada 2013-2014 (Nadezhda Orenburg).

   

  Familiars i amics de la protagonista i la major part dels regidors municipals s’han aplegat a la sala de plens de l’antic Ajuntament per oferir una recepció oficial a la flamant campiona de la WNBA.

   

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha volgut agrair la presència d’Anna Cruz avui a la sala de plens de la Casa de la Vila, ja que la jugadora badalonina ha hagut de fer front a una “agenda molt atapeïda” des del moment que va guanyar el títol.

   

  “Quan s’aconsegueix un èxit així, ve de gust fer un reconeixement més popular i multitudinari”, expressava l’alcaldessa. Segons Dolors Sabater, “el triomf d’Anna Cruz a la WNBA és un triomf de tota la ciutat, ja que a Badalona tothom té un gran sentiment d’arrelament amb el bàsquet”.

   

  Que Cruz hagi pogut guanyar la millor lliga del món suposa una gran fita pel bàsquet badaloní. La jugadora de les Minnesota Lynx s’ha convertit “en un referent per tots els nens i nenes que es comprometen amb l’esport des de ben petits”.

   

  En aquest sentit, l’èxit de Cruz també suposa, segons Dolors Sabater, una “reivindicació de l’esport femení” i ha de servir “d’estímul per treballar i aconseguir que més noies de la ciutat puguin jugar en categories superiors”.

   

  Torn per la campiona

   

  Durant la recepció oficial, Anna Cruz també ha pres la paraula, agraïnt el gest efectuat pel ple municipal rebent-la a la Casa de la Vila.

   

  “He aconseguit arribar molt lluny, jugant en moltes ciutats i països diferents, però sempre es diu que mai es poden oblidar els orígens. Jo vaig començar aquí, a Badalona, jugant a l’Ademar, al Gitanjali i al BBC”, recordava Anna Cruz.

   

  “Si des de ben petita no m’haguessin encoratjat no hauria arribat fins aquí. Vull donar les gràcies a Badalona, al bàsquet i a tothom que s’ha implicat amb mi. Gràcies a ells estic aquí”, manifestava la jugadora badalonina per acabar la seva intervenció.

   

  Després de voltar per mig país atenent a diferents mitjans de comunicació, Anna Cruz es prepara per tornar a la competició. De fet, encara no l’ha abandonada del tot, ja que fa menys de dues setmanes encara estava lluitant per l’anell de la WNBA.