Cruz s’acosta al triple-doble i al rècord d’assistències de l’Eurolliga

  0
  30
  1000.jpeg

  02/12/2016 – La base badalonina dirigeix la victòria del Dynamo Kursk a la pista del Fenerbahçe (69-72) repartint 10 assistències.

   

  Al costat de l’Ekaterinburg, el Praga, el Nadezhda i el mateix Fenerbahçe, el Dynamo Kursk d’Anna Cruz és un dels conjunts cridats a lluitar per aixecar el títol de l’Eurolliga femenina 2016-2017. La formació dirigida per Lucas Mondelo ha començat la primera fase mostrant-se intractable: quatre victòries en quatre partits i co-liderat del grup ‘A’ empatant amb el Praga.

   

  El darrer triomf arribaria aquesta setmana a Turquia; concretament a la pista del Fenerbahçe (69-72). Després de marxar a deu punts de diferència (27-37), el Dynamo hauria de patir fins a les darreres possessions per tal de vèncer.

   

  Anna Cruz completaria una gran jugada per assistir Vadeeva sota el cèrcol perquè aquesta situés el 67 a 70 en el marcador mancant 13 segons (67-70). Tot seguit, el Fenerbahçe disposaria de tres tirs lliures per empatar, però només en podria aprofitar dos. Per part visitant, Ogwumike no fallaria des de la línia (69-72) i Quigley no podria aprofitar el triple per forçar la pròrroga.

   

  En 33 minuts disputats, Anna Cruz marxaria fins als 7 punts (2/9), 7 rebots, 10 assistències i un 14 de valoració, quedant-se a prop de sumar un triple-doble. Les 10 assistències repartides per la bada de Badalona suposen el segon millor registre de la temporada en tota l’Eurolliga, només superat per les 13 aconseguides per Laia Palau (Praga) contra el Mersin.

   

  En el global de la competició, Cruz és la sisena jugadora que més assisteix les seves companyes (6 per partit), mentre que en la lliga russa ocupa la segona plaça del rànquing (5).