Cuesta lidera el Badalonès, el Maristes no reacciona i el Círcol torna a sumar

0
    32

Sense jornada de competició a Lliga EBA, els partits del cap de setmana els hem gaudit a Copa Catalunya amb la victòria a La Plana del Círcol Catòlic i un nou triomf del Badalonès. El conjunt de Juli Jiménez va superar el Sant Nicolau amb un inici de partit demolidor (17-5). Eñeso va liderar el seu equip amb 8 punts al primer quart. L'avantatge és mantenir abans de la represa amb una distància de 14 punts (28-14). Després del descans, el Cotonifi va tancar la victòria (49-26) i es va trencar una ratxa de tres derrotes seguides (57-45).

El Badalonès de Xavi Riera segueix l'ombra del líder al grup 1 – l'Esparraguera– i ja acumula 12 victòries a la categoria. En aquesta ocasió, els dimonis van superar el Sabadell a domicili amb 21 punts de Marc Cuesta. Tot i això, el conjunt sabadellenc va iniciar el matx amb un mínim avantatge (21-18) però que es va anivellar abans del descans (36-36) i també a la represa (51-52). Els darrers 10 minuts de partit van ser claus i no es va resoldre el matx fins al darrer minut (66-71). El Maristes de Lluís García va ser la cara amarga de la jornada. Els badalonins van caure a Granollers després de patir un parcial de 29-9 al primer quart però reaccionar i mantenir opcions de triomf fins al darrer temps (65-61).

A Primera Catalana, la Minguella de David Martin va caure a la pista del cuer, el CB Les Franqueses (82-80). Els badalonins van anar a remolc durant pràcticament tot el matx (17-14; 36-33; 65-52) però van lluitar fins al darrer segon per sumar el triomf. Els de Badalona acumulen dues derrotes consecutives lluny de Casagemes.

Una categoria per sota, a Segona Catalana, el Badalonès B va caure a la pista del Sant Josep Obrer (88-85). A Tercera, la Cultural va caure contra l'ASME a la Verneda (62-59), la Minguella va perdre contra el MIR (60-59), el Círcol B va endur-se'n el derbi contra el Maristes B (66-45) i el Natzaret contra la UB Llefià (67-55). L'ABB i el Sant Josep B, van tancar les victòries badalonines després de superar el Coll (63-79) i Alisos (77-88), respectivament.