Dani Miret: “És un somni que supera l’expectativa”

  0
  43

  Dani Miret ja és oficialment nou entrenador. Amb acord fins a final de tempora i dues més, fins 2026.

  El president, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí, han acompanyat Dani Miret en la presentació com a nou tècnic del primer equip. Després de Josep Maria Izquierdo, és el nou badaloní que agafa el timó de la banqueta verd-i-negra. Miret, amb un excel·lent recorregut en equips de formació, serà la seva primera etapa en una banqueta ACB. Diumenge, tindrà l’estrena a la pista del Real Madrid (18:30h).

  També es reestructurarà l’staff tècnic. Aleix Durán passarà a ser segon entrenador i David Jimeno. En la roda de premsa, els capitans Pau Ribas, Guillem Vives i també Pep Busquets hi han assistit. També, diversos entrenadors del club en acte de cohesió amb gent de la casa.

  Respecte a les sis jornades que queden de lliga, Miret ha destacat que es traurà el màxim de l’equip, ser competitius i connectar el major possible amb el segell que volem posar.

  Dani Miret: “estic molt il·lusionat perquè estic en club únic del món. Sóc una persona de la casa. Estem molt agraïts al cicle d’en Carles perquè hem aconseguit generar algo molt especial. Ara es torna a apostar per algú de la casa i això es pot fer només en molt pocs llocs. Intentarem transmetre el màxim d’il·lusió i de l’equip, són les meves primeres paraules com a líder de l’equip. És un somni que supera l’expectativa”.

  Jordi Martí (director esportiu): “Vull agrair sempre a Carles Duran la seva feina. El Carles passarà a la història del club amb les pàgines més boniques.”

  Juanan Morales (president): “Encara tenim objectius a assolir. Havia de canviar la dinàmica i recuperar la il·lusió, cosa que aquesta temporada no ho estàvem fent ni tampoc en el camí”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí