Dario decideix el derbi (67 a 68)

  0
  36
  dario x publicar.JPG

  05/02/2013
  Una cistella de l'escorta a 1,7 segons per acabar la pròrroga va donar la victòria al Sant Josep al camp del Santa Coloma

  El bàsquet i falta addicional de Dario Naharro a 1,7 segons de la pròrroga, va salvar el Sant Josep el mateix dia que la plataforma Salvem Sant Pep organitzava una diada per evitar el tancament del centre.
  Dario va posar el punt i final a 45 minuts d'una batalla emocionant entre dos equips que han fet dels seus enfrontament un clàssic de la categoria.

  Els colomencs, líders i amb jugadors i entrenador exSant Josep, van dur la iniciativa tot i que mai van aconseguir desempallegar-se dels parroquials.

  Sense l'encert habitual en el tir exterior (6 de 31 en triples) el Santa coloma no trobava la manera de superar la defensa del Sant Josep,, tancada i amb moltes ajudes.
  Així el Sant Josep va reduir el desavantatge de 10 punts que havia arribat a tenir per tancar la mitja part amb un esperançador empat a 35.

  A la represa, els parroquials van seguir treballant com un equip i aturant el llançament exterior i el bloc directe, les millors armes dels colomencs.

  A falta de 30 segons, el Sant Josep perdia de 2 però tenia la pilota. La jugada de pissarra era per Diego Rodriguez, que va fallar, però Reyes va capturar el rebot i va forçar la pròrroga.

  Al temps extra tots dos equips van alternar l'avantatge. En l'últim atac del Santa Coloma Merchan va fallar un tir lliure i a la següent jugada Dario va forçar el 2+1, errant el tir lliure addicional per no deixar temps per res més.