David Ros reprén els concerts de petit format del CCT de Canyadó

  0
  80
  mundaka.jpg

  19/04/2013 – Des de fa dues setmanes, l'equipament cultural torna a acollir concerts de joves (i no tan joves) músics.

  El Centre de Cultura Tradicional de Canyadó va iniciar el ferbrer un cicle de concerts de petit format per animar les nits dels divendres. Durant finals de febrer i primera meitat de març, l’equipament va cedir el seu espai als joves músics de la ciutat per dona’ls-hi una oportunitat i dinamitzar el centre. Després de la participació dels primers quatre grups, els organitzadors han decidit donar continuïtat als concerts de petit format, que han tingut èxit i que s’han représ aquest mes d’abril.
   

  El passat dia 5, els Blue Howl van tornar a fer sonar la música a l’equipament del barri de Canyadó. Aquest divendres (21h) serà el torn del mediàtic cantant badaloní David Ros, exconcursant dels programes Operación Triunfo i La Voz, i membre del grup Mundaka. El proper divendres (21h), dia 26, els experimentats Sarramangu, originaris de Sant Feliu de Llobregat, seran els encarregats de tancar aquesta segona ‘mini edició’ dels concerts de petit format de Canyadó, que, com ja van afirmar els seus organitzadors fa unes setmanes, podria tenir més continuïtat.

   

  L’entrada és totalment lliure i la proposta està oberta a qualsevol grup disposat a fer passar una bona estona als assistents.