De 34 barris, 24 van triar al PP i 10, a la Badalona Valenta

  0

  Aquest diumenge hem pogut conèixer els resultats electorals a Badalona, on ha guanyat el PP de Xavier García Albiol aconseguint un total d’11 regidors.

  Del total de 34 barris que formen Badalona, a 24 va sortit guanyador el PP, mentre que als 10 restants va ser la Badalona Valenta la que es va imposar.

  Aquells barris on va sortir escollit Xavier García Albiol són: Artigues, Bonavista, Bufalà, Can Clarís, Canyet, Mas Ram, Pomar de Dalt, Congrés, El Remei, Gorg, La Pau, La Salut, Lloreda, Nova Lloreda, Montigalà, Pomar, Puigfred, Sant Antoni de Llefià, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià, Sant Crist, Sant Roc i Sistrells.

  Per una altra banda, on va sortir electa la Badalona Valenta de Dolors Sabater és a: Canyadó, Manresà, Guixeres, Casagemes, Centre, Coll i Pujol, Dalt de la Vila, La Morera, Progrés i Raval.

  Xifres

  Dels 24 barris on el PP va ser la primera força, els més destacats van ser Sant Mori de Llefià, amb 3.971 vots, Puigfred, amb 2.982 vots, Sant Joan de Llefià, amb 2.945 i Nova Lloreda amb 2.827.

  La resta de barris van ser liderats per la coalició de Guanyem Badalona i ERC, destacant als barris de  Progrés, amb 2.543 vots, Casagemes amb 2.500 i Centre amb 2.484.

  La resta de partits

  El PSC d’Àlex Pastor va aconseguir ser la segona força més votada als barris de Puigfred i Montigalà, amb 1.886 vots i a Llefià, a Sant Mori amb 1.633 vots, a Sant Antoni, amb 1.425 i a Sant Joan amb 1.100.

  Badalona en Comú Podem, per la seva banda, va aconseguir el nombre més elevats de vots a Puigfred, 734 vots, a Sant Mori de Llefià, 669 i a Nova Lloreda 682.

  Junts per Catalunya només ha aconseguit imposar-se com a segona força al Centre, amb un total de 821 vots.

  Ciutadans, per una altra banda, té la seva xifra més alta amb 215 vots al barri de Puigfred, seguit de Sant Mori de Llefià amb 124 vots.

  Tú Eres Badalona (TEB), va aconseguir un total de 1.247 vots als 34 barris que formen Badalona.

  Vox, finalment, ha aconseguit menys vots que la resta, sent només 2 persones els que els han votat a Bonavista, per exemple, o 3 a Coll i Pujol. El seu màxim han estat 37 vots a la Salut.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí