De nou, més que tres punts

  0
  EQUIP 7.jpg

  09/01/2016 – Comença la segona volta a Montigalà amb la visita de l'Olimpic de Xàtiva, un equip que ocupa el lloc de promoció després d'haver estat en descens durant tota la primera volta. Els valencians, juntament amb el Llosetí, són els dos equips que han marcat menys gols que el Badalona en el que portem de campionat. 

   

  Comença la segona volta a Montigalà amb la visita de l'Olimpic de Xàtiva, un equip que ocupa el lloc de promoció després d'haver estat en descens durant tota la primera volta. Els valencians, juntament amb el Llosetí, són els dos equips que han marcat menys gols que el Badalona en el que portem de campionat. Amb tot, arriben eufòrics després de guanyar el Barcelona B a domicili en el primer partit de 2016. Precisament al Miniestadi va ser on el Bada va aconseguir la seva última victòria, ja fa gairebé dos mesos: el 15 de novembre. Des d'aleshores, quatre empats i dues derrotes.

  "Serà un partit molt igualat", anuncia Manolo González en declaracions a aquest diari. "Som dos equips similars, qui marqui primer tindrà molt avantatge", comenta també. El gallec subratlla, per altra banda, que a segona B qualsevol pot guanyar en qualsevol camp: "El dia que no estàs bé, per molt bon equip que tinguis, perds." Segons l'entrenador escapulat, contra l'Olímpic és molt important no cometre errors. "Ens juguem més de tres punts, és molt important guanyar", adverteix també González, que diumenge complirà el tercer partit de sanció i podrà comptar amb tota la plantilla.

  Per altra banda, si abans de diumenge la federació ha tramitat la fitxa de Sekou Gassama, el nou davanter del CF Badalona, que s'ha entrenat amb l'equip des de dimecres, podria entrar també en la convocatòria. Xiularà el partit l'àrbitre de Tenerife Cristian Gadella.