Debut de lliga agredolç al futbolcat badaloní

0
    29
    DSC01727.JPG

El retorn de les competicions oficials al futbolcat badaloní no s'ha festejat amb gaire entusiasme. De fet, cap equip de la ciutat ha debutat amb victòria i la Unificació Llefià és el conjunt que millors sensacions ha sumat durant el cap de setmana, amb un punt.

L'estrena del Young Talent a Segona Catalana s'ha superat amb frustració i indignació arbitral. Els de Ricardo Parra tenien un dels desplaçaments més difícils del curs, amb l'enfrontament contra l'Europa B al Nou Sardenya. Els de Sant Roc no es van deixar intimidar i van iniciar el matx amb una remuntada abans del descans. Sastre va avançar els europeistes però Molina i Alberto van capgirar el marcador abans del descans. A la represa, l'Europa B va vèncer amb un polèmic fora de joc a les acaballes del partit (3-2).

Per la seva part, la Unificació Llefià va deixar escapar una oportunitat d'or d'iniciar el curs amb victòria. El conjunt de Jordi Souto va desaprofitar diverses ocasions de gol, la més clara a la represa. Així mateix, el Sant Andreu Atlètic va perdonar dues arribades perilloses però Iván González ho va evitar. Un punt que deixa un sabor agredolç a Llefià. El Mataró serà el pròxim rival roig i el Molletense visitarà Sant Roc.

A Tercera Catalana, mateixa creu per Lloreda i Pere Gol. Els de Benja Portillo van caure per la mínima a Sant Andreu de Llavaneres contra el conjunt local i els de Ricart Vila van claudicar a Masnou davant l'Atlètic. Tot i avançar-se al marcador amb una diana de Zarza, els masnovins van capgirar el matx.