Debut rodó (0-1)

0
    34

24/08/2014 – El Badalona ha encetat la lliga guanyant al camp de l'Olímpic de Xàtiva (0-1). Juanjo Prior ha estat l'autor del gol dels de Manolo González, que han fet un partit molt seriós. La setmana que ve estrena a casa, a Pomar, contra l'Elx.

24/08/2014 – Millor debut, impossible. El Badalona ha arrencat la lliga amb una victòria al camp de l’Olímpic de Xàtiva i ja pot presumir de tenir els primers tres punts al sarró (0-1). Els de Manolo González han confirmat la competitivitat apuntada en la pretemporada amb un partit molt seriós i amb les idees molt clares. Tancar a pany i forrellat la seva àrea (l’Olímpic pràcticament no va inquietar Marcos) i esperar l’oportunitat de colpejar amb una fuetada en atac. Una ocasió que va arribar al minut 75, a pilota aturada, amb una rematada de Juanjo Prior, sens dubte un dels millors jugadors escapulats i que va exemplificar l’esforç i el treball incansable dels badalonins durant els 90 minuts.  Això només acaba de començar, però el Badalona ho ha fet de la millor manera.

En els primers compassos l’Olímpic de Xàtiva va intentar tancar els escapulats en la seva àrea. Van ser, però, només cinc minuts de certes angúnies però sense excessiu perill. Poc a poc els de Manolo González es van anar assentant damunt del terreny de joc i malgrat no generar tampoc perill a l’àrea rival, excepte alguns xuts llunyans d’Abraham o Carracedo, van mantenir sempre a ratlla un Olímpic de Xàtiva incapaç de trencar la solidesa defensiva d’un Badalona pràctic i amb ofici. Un Badalona que, en aquests primers 45 minuts,  va desaprofitar algunes ocasions a pilota aturada, tot i disposar de diverses faltes perilloses a prop de l’àrea de Rangel.

A la represa una incursió d’Abraham per la banda esquerra va estar a punt de situar el 0-1. La passada de la mort del davanter canari, però, no va trobar ningú. Manolo González va apostar per posar més pólvora al davant amb l’entrada de Matamala per Fran Bea, però també l’Olímpic de Xàtiva es va activar, intentant trobar espais en la zona ofensiva tot i que sense poder inquietar la porteria de Marcos. Poc després van debutar els últims fitxatges, Raúl Torres, que va substituir Carracedo, i Lulu, que va entrar per Bermudo. Uns canvis que van ser el preludi del gol de la victòria, el primer del curs a la lliga, marcat per Juanjo Prior. El mig centre, imperial tot el partit en tasques de contenció al mig del camp, va desviar un servei de falta llançat per Abraham que va suposar el 0-1.

L’Olímpic, en el tram final, va buscar l’empat penjant pilotes i acumulant jugadors al davant, però només en el temps de descompte va arribar el perill a la porteria escapulada. Primer amb una rematada de Borja Mir tot sol, que Marcos va aturar. I després amb una falta molt perillosa a la frontal de l’àrea que, per sort, va topar de nou amb l’encert del sempre segur porter escapulat, que va desviar el xut de Diego Jiménez.  No hi va haver temps per res més i el Badalona suma tres punts d’or en un camp on no havia guanyat mai. La setmana vinent, debut a casa (a Pomar) contra l’Elx per buscar la segona victòria del curs. Abans, però, arribaran tres o quatre reforços més per tancar un equip que transmet bones sensacions.

FITXA TÈCNICA

Olímpic Xàtiva (0): Rangel, Acosta (Mario, 77’) Belda, Kike Alcázar, Mendoza, Víctor Ruiz, Diego Jiménez, Marenyà (Borja Mir, 84’), Dani Gómez (Piferrer, 70’) i Fabiani

CF Badalona (1): Marcos, Fran Grima, Óscar Sierra, Amantini, Toni Lao, Bermudo (Lulu, 73’), Prior, Fran Bea (Matamala, 54’), Carracedo (Raúl Torres, 61’), Abraham i Manu Balda.

Gols:  0-1 Juanjo Prior (75’).

Àrbitre:  Iván González González.  Va ensenyar targetes grogues a Dani Gómez, Marenyà i Acosta, de l’Olímpic, i a Carracedo i Abraham, del Badalona.