‘Deja vu’ a Valladolid (2-2)

0
    40
    CES

De Gijón a Valladolid. El Seagull va tornar a viure un guió de partit a la capital del riu Pisuerga semblant al de fa un mes a la Ciutat Esportiva de Mareo contra l’Sporting. Les ‘gavines’ guanyaven per 0 gols a 2 davant el Parquesol i el conjunt local va tornar a igualar el matx al tram final, evitant que l’equip d’Ana Junyent mantingués el ple de victòries en aquest segon tram de la temporada.

Nuria Garrote va gaudir de la primera aproximació badalonina però el seu xut va marxar molt a prop del travesser de la porteria. Les accions de perill de les blaves es va incrementar durant el primer temps i Midori va aprofitar un refús de les locals per avançar el Seagull abans d’arribar a la mitja hora de partit. La capitana Alba Gordo va augmentar la diferència a favor del Seagull amb un cop de cap, tot just abans de marxar ambdós conjunts a vestidors.

A la represa, les ‘gavines’, i amb dos gols de diferència, el Parquesol va buscar el seu primer gol i en només un minut va igualar el matx. Primer Alícia Rey al minut 71 i uns segons després Clàudia Merino amb l’empat a dos. Al tram final, Irina va gaudir d’un xut al travesser per poder recuperar l’avantatge badaloní i Adriana Manau va evitar la remuntada local, traient una pilota pràcticament sobre la línia de gol. Empat a dos amb el xiulet final i les ‘gavines’ que segueixen liderant la classificació.

Amb aquest punt, el Seagull segueix sumant punts en tots els partits disputats en la segona fase (14 de 18 possibles) i aquest dissabte a les 16:30h, les ‘gavines’ recuperen el partit ajornat a Lugo davant el PM Friol i diumenge 30 tancaran la temporada a l’Estadi, contra l’Sporting.