Del dia 13 al 15 d’agost podrem gaudir de la Festa Major d’estiu

  0

  Com cada any, la Festa Major arriba a la ciutat al mes d’agost carregada d’activitats tradicionals, lúdiques i culturals que podran gaudir tots els veïns i veïnes de Badalona.

  La Festa donarà començament el dia 13, dimarts, i s’allargarà fins el 15 d’agost. Durant aquests dies, els eixos centrals tornaran a ser les actuacions musicals i la cultura tradicional. A més, els ciutadans comptaran amb el Ball de Festa Major a la Rambla, el Castell de Focs a la platja dels Pescadors, la Tanda de Lluïment i la ballada de gegants, entre d’altres. Enguany, el gran concert de la Festa Major anirà a càrrec d’Oques Grasses.

  La programació començarà el dia 13 amb, precisament, els concerts a la Rambla d’Oques Grasses i Bossonaya.

  A partir d’aquí, el dimecres 14, a les 19.30h, es realitzarà el pregó a la Plaça de la Vila i altres esdeveniments com la Cercavila i diferents balls populars. Aquella mateixa nit, a les 22h, a la platja dels Pescadors, es podrà presenciar el castell de focs i, a la Rambla, el ball de Festa Major.

  El dijous 15, finalment, el més destacat seran les matinades i l’ofici solemne de Santa Maria amb la repicada de campanes habituals i els gegants al carrer. A les 14.30h hi haurà un dinar popular i, durant la tarda, s’aniran succeint diferents espectacles d’animació i sardanes.

  La Festa Major finalitzarà amb el bany de bèsties i els diables, que recorreran tot el passeig Marítim fins la platja del Pont d’en Botifarreta, passant per la platja dels Pescadors.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí