Demà començarà la Festa Major d’Agost

  0

  Demà, dimarts 13 d’agost, s’iniciaran els actes de la Festa Major d’Agost de Badalona fins el dia 15. Durant aquestes jornades, les actuacions musicals i la cultura tradicional estaran a l’ordre del dia, tal i com es podrà veure amb el clàssic Ball de Festa Major o amb el Castell de Focs a la platja dels Pescadors.

  Bossonaya i Oques Grasses donaran el tret de sortida de la Festa demà, a partir de las 21.30h a la Rambla.

  Dimecres 14, a partir de les 19.30h els badalonins i badalonines podran presenciar el pregó a la Plaça de la Vila, seguidament de la Gran Xeringa, la Tanda de Lluïment i el Cercavila. El mateix dia per la nit, a les 22h tindrà lloc el Castell de Focs i el Ball de Festa Major, a càrrec de l’Orquestra Excellence.

  Finalment, el dijous 15, se celebraran les Matinades pel barri del Centre i també l’Ofici Solemne de Santa Maria i la repicada de campanes. Durant el matí també podrem gaudir de la Ballada de Gegants i al migdia tindrà lloc un dinar popular. Per la tarda, les sardanes i els espectacles d’animació ompliran els carrers de Badalona. Per acabar aquesta Festa, a les 22h a la platja dels Pescadors podrem veure com bèsties i diables acabaran ben refrescats a l’aigua, amb el famós Bany de Bèsties.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí