Demà es començarà a enderrocar l’edifici del Passatge de la Torre

  0

  Demà, dimarts 4 de novembre, l’edifici del Passatge de la Torre número 6 que es troba en risc imminent de caiguda començarà a ser derribat, tal i com va informar el regidor d’Urbanisme i Protecció Civil, Rubén Guijarro.

  Avui, dilluns es faran els treballs preliminars, com el tall de l’electricitat o de la telefonia. No obstant això, l’enderrocament s’estendrà dies, fins i tot, setmanes ja que l’operació es farà amb molt de compte i a poc a poc.

  Guijarro ha detallat que el cost dels treballs serà d’entre 350 i 450.000 euros.

  Zona afectada

  S’han desallotjat un centenar de persones tant del bloc afectat com dels colindants. Els veïns i veïnes desallotjats dels blocs més pròxims no tornaran a casa fins que no s’acabi l’enderroc. A aquells afectats directament se’ls garanteixen dues setmanes d’emergència habitacional.

  Per altra banda, el CAP La Salut torna a funcionar avui amb normalitat, després que dissabte l’activitat es traslladés al CAP Dr Robert.

  A més, com ja va avançar ahir aquest Diari, l’Associació de Veïns i Veïnes Sant Joan de Llefià Gran Sol s’ofereix per rebre donacions de roba. També l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà s’ofereix com a centre de recollida per a aquells veïns que vulguin ajudar al afectats del Passatge de La Torre donant roba i no puguin desplaçar-se a l’associació de Sant Joan de Llefià – Gran Sol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí