Derrota a Palma de Mallorca (75-71)

0
    39

21/09/2018 –  El Divina Joventut ha perdut al camp de l’Iberojet Palma per 75-71. Conor Morgan, màxim anotador amb 16 punts.

21/09/2018 –  El Divina Joventut ha perdut al camp de l’Iberojet Palma per 75-71 en el penúltim compromís amistós de la pretemporada. Carles Duran ha reservat Arturs Zagars, amb molèsties al turmell, i Quincy Miller i Birgander han continuat de baixa. Per contra, el tècnic ha recuperat els internacionals que eren amb les seves seleccions, Xabi López-Arostegui i Nico Laprovittola.

Tot i el bon partit de Conor Morgan, el màxim encistellador de l’equip amb 16 punts (i 19 de valoració), els de Carles Duran han anat gairebé tot el partit per sota en el marcador.  Només en el tercer quart, després d’un parcial de 0-10, la Penya s’ha pogut situar al davant (41-44). Tot i això els mallorquins, que milten a la LEB Or, han recuperat el domini abans de tancar el quart (51-46) i en l’últim període han tornat a obrir una escletxa en el marcador (58-49 a 8 minuts del final). La Penya ho ha intentat fins al final i ha retallat el desavantatge, però no ha pogut assolir el triomf. Diumenge, a la pista del València, els de Carles Duran tancaran la pretemporada (19 h).