Derrota del Juvenil al camp del Nàstic

0
    29

27/11/2012 – Els nois entrenats per Robert Cuesta van cedir la tercera derrota de la temporada al complicat camp del Nàstic de Tarragona, on van perdre per 3-2

Acostumat a lluitar els partits fins als últims minuts, aconseguint un bon grapat de punts per insistència i creença, el Juvenil del Badalona va veure com dissabte es girava la truita i el Nàstic de Tarragona li feia el que tantes vegades havia fet el conjunt de Robert Cuesta a molts rivals aquesta temporada: capgirar el resultat a la segona part. L'equip escapulat va fer una gran primera meitat, amb molta intensitat i una gran eficàcia cara a la porteria rival. El bon primer temps, però, deixava un marcador obert, tot i que favorable pel Badalona. L'1-2 parcial era perillós, perquè el Nàstic ja havia demostrat a casa contra la Damm que és capaç de fer molts gols en pocs minuts. Als tarragonins no els va pesar la mala ratxa de cinc partits sense vèncer que encadenaven i van barallar-li al Badalona el triomf en una igualada segona part. Els de Cuesta van intentar sentenciar el partit, conscients que un sol gol de renda podia ser insuficient. Però dues errades defensives van facilitar als locals la remuntada. El resultat final va ser de 3-2.

La derrota escapulada deixa l'equip a una distància de més d'un partit de la segona plaça. Ara són quatre els punts que separen als badalonins de l'Espanyol. Per sobre de tots, el Barça continua eixamplant de manera irremeiable el seu liderat. Ara ja té set punts més que els periquitos. Robert Cuesta i els seus pupils intentaran recuperar-se de la desfeta de dissabte a Tarragona aquest cap de setmana, en què juguen al Camp del Centenari contra el Menorca. El conjunt balear ocupa la desena posició amb setze punts i fora de casa només ha estat capaç de puntuar en una de les seves sis sortides.