Derrota dels Taurons davant el líder Spartans de Granollers

  0
  56
  Rugbi.jpg

  13/03/2018 – Partit dur i contundent la partida pel Rugby Club Badalona aquest diumenge a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona. 

  Derrota dura i contundent la partida pel Rugby Club Badalona aquest diumenge a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona.

   

  Partit complicat a priori el que havia de disputar l’equip badaloní amb l’actual líder de la categoria. Un equip amb experiència en competicions de més nivell, ja que de ve de la fase de grups de Divisió d’Honor Catalana.

   

  Partit poc vistós dels Taurons on al quart d’hora ja havien encaixat dues marques. Poc encert en les decisions badalonines i falta de fortuna en dues accions feien que els Espartans de Granollers s’escapessin al marcador amb un 3 a 27 al descans.

   

  Semblava que jugador a jugador la línia de tres quarts del Rugby Club Badalona podia ser superior al rival tot i que el seu mitja apertura marcava la diferència i manava la seva línia amb gran autoritat i bones decisions.

   

  A les fases estàtiques, melé, touches i agrupaments, els Spartans clarament tenien més experiència. Amb dificultats a totes i cadascuna de les melés jugades i falta de presa de decisions en algunes jugades badalonines on la manca de picaresca i experiència era evident i comprensible.

   

  Partit d’aprenentatge per gran part de l’equip que té una mitjana d’edat molt jove. Partit dur amb un equip molt més fort físicament i mentalment que els Taurons. Pels badalonins aquesta és una temporada important de consolidació d’un equip i d’un grup humà. Estabilitzar l’equip que aquest sigui un referent per les noves generacions del club i general un efecte crida en altres jugadors de la zona.

   

  Ara toca aixecar-se i a lluitar els que resten per sumar punts i aconseguir l’objectiu. Una nova plaça que els faria jugar la fase de grups del pròxim any a Divisió d’Honor Catalana. Els Taurons tenen ara tres partits claus que haurien de guanyar per aconseguir una bona classificació final en la primera divisió del rugbi català.