Derrota inesperada del Sosmatic a casa

  0
  12
  CTT Badalona.jpg

  18/10/2016 – Jordi Garcia s’imposa a l’Open Barcelona.

  Dura derrota del Sosmatic Badalona en el primer partit celebrat a casa de la temporada. Els canaris de la Universidad de La Laguna es van imposar amb relativa comoditat al feu badaloní (2-4).

   

  Adrià Fernàndez va destacar entre els blaus amb dos punts contundents, però Jordi Miranda i Angel Carrión no van tenir el seu millor dia i no van poder sumar cap punt que hagués forçat els dobles.

   

  Els badalonins es situen ara en una segona posició compartida amb tres equips més, en un grup on tots els rivals han cedit, com a mínim, un encontre. Es preveu una lliga molt ajustada de dalt a baix.

   

  De la resta d’equips del Club Tennis Taula Badalona, en destaca el Tariq, l’únic equip imbatut del club i que es perfila com un dels candidats a l’ascens a Tercera Divisió. Pel que fa a l’equip de Segona Divisió, derrota ajustada a Almoster, on l’equip va merèixer arribar als dobles.

   

  Una altra bona notícia la va donar Jordi Garcia, capità del Tariq Badalona, proclamant-se campió de l’Open Barcelona en categoria Preferent. Garcia partia com a sisè cap de sèrie del torneig, però va anar derrotant partit a partit als seus rivals còmodament, fins a creuar-se en semifinals amb l’incansable Palau (3-1) i vèncer en una disputada final a Hurtado, remuntant un 1 a 2 advers i adjudicant-se els dos darrers onzes als avantatges.