Derrotes del Bufalà i l’Unificació Badalona Sud

0
    26

25/03/2013 – El Bufalà ha perdut inesperadament el liderat al caure per 3-2 al camp de l'Alella. L'Unificació Badalona Sud va rebre un set en blanc a casa contra el líder

El Bufalà va patir una inesperada i poc beneficiosa derrota al camp de l'Alella per 3-2. Els badalonins, malgrat avançar-se amb gol de Blanc de penal, no van poder evitar que els maresmencs donessin la volta al marcador contra pronòstic. Blanc, també de penal, va fer el segon del Bufalà. Aquesta ha estat la tercera derrota del Bufalà en el que va de curs, i ha permès al Cirera avançar al conjunt badaloní, que ara és segon a dos punts del primer lloc. A la tornada de vacances de Setmana Santa, l'equip rebrà a casa al Liverpool, desè del grup quart de Tercera.

Al grup onzè, l'Unificació Badalona Sud també va caure derrotat. La seva desfeta, tot i esperada, va ser però encara més engruixada i ruboritzant. El líder, el Pastrana, va superar als badalonins per un contundent 0-6. En deu minuts els visitants ja vencien 0-3. Els altres tres gols que completarien el set en blanc en contra van arribar en la segona part. Afortunadament, l'Esquerra de l'Eixample també va perdre el seu partit i, per tant, la lluita per fer-se amb la plaça de promoció de descens continua igual: els barcelonins tenen 22 punts, per 19 dels badalonins. L'UD Catalana, segon classificat, serà el següent rival de l'Unificació.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Munuera; Jurado, Martínez (Rubio), Peralta, Romero (Cano), Blanc, Teruel (Peña), Liarde (Santos), García, Ingerto, Ramón

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Florez (Zapata), Oussama, Prados, López, Vaquero, Miguel, Salazar, Zurita, Martínez, García