Desarticulat un domicili dedicat a la venda de productes falsificats a Sant Roc

  0
  productes falsificats.jpg

  21/10/2015 – Es van intervenir més de 3.000 productes falsificats que haurien tingut un valor de 200.000 euros al mercat negre.

  Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de distribució de productes falsificats al barri de Sant Roc de Badalona gràcies a una investigación iniciada mesos enrere.

  Els policies van identificar un portal del carrer Càceres al que molta gent accedia i sortia amb bosses transparents plenes de productes de marques conegudes. Fetes les comprovacions, els agents es van adreçar al domicili i els va atendre un home de 40 anys, veí de Badalona, que si bé en un primer moment va col·laborar amb els agents, després els va agredir i va fugir del lloc, tot i que se’l va poder interceptar i detenir. L’home va resultar imputat per un delicte contra la propietat intel·lectual i un altre d’atemptat a agents de l’autoritat. L’abast de les lesions dels agents no van ser greus tot i que van haver de ser rebre assistència mèdica. 

  Arran dels fets, la policia va efectuar l’entrada i assegurament del pis i va poder comprovar que el pis destinat a la venda es trobava a la planta baixa de l’immoble amb accés directe des de la via pública i era utilitzat íntegrament per a emmagatzemar els articles que venia exposats en estanteries. Tot el domicili presentava forats al sostre per instal·lar enllumenat suficient per garantir la visibilitat dels productes les finestres, d’altra banda, estaven tapades de forma que impossibilitava la visibilitat des de l’exterior. 

  Es van intervenir més de 3.000 productes falsificats entre els quals hi havien de tipus cosmètic com colònies, perfums i cremes i diverses peces de moda com roba interior i esportiva, així com ulleres de sol; tots els productes eren falsificats. Es calcula que el valor en el mercat negre de les mercaderies intervingudes seria d’uns 200.000 euros.

  El detingut, al qual ja li constaven diversos antecedents per delictes de la mateixa tipologia, va passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció Núm.5 de Badalona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.