Desarticulat un pis de venda de droga a Pomar amb armes de foc i armes blanques

  0
  punt venda droga.png

  13/07/2016 – Els agents van detenir un matrimoni i la mare de l'home i van incautar prop de 30.000 euros en efectiu.

  Els Mossos d'Esquadra de Badalona van desmantellar un punt de venda de cocaïna a un pis del barri de Pomar de Badalona la passada setmana. La operació es va saldar amb la detenció, el mateix dia, de tres persones, un matrimoni i la mare de l’home, com a  presumptes autors d’un delicte contra la salut publica en la seva vesant del tràfic de drogues i per tinença d’armes i explosius. Els detinguts tenen 29, 27 i 52 anys d’edat, són de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona. 

   

  La investigació es va iniciar el passat mes de maig quan els agents van tenir coneixement de la existència d’un pis a Pomar des del qual s’estaria efectuant venda de cocaïna. En pocs dies es va poder constatar que efectivament es produïa una important afluència a aquest domicili de consumidors.

   

  El cos policial va realitzar les entrades judicials al pis on es produïa la venda i al domicili dels implicats, que es trobaven molt a prop, el passat dia 7. Van intervenir diferents objectes i indicis relacionats amb el tràfic de drogues com 15 grams de cocaïna, 40 grams de haixix, balances de precisió, diverses substàncies utilitzades pel “tall” i preparació de les dosis de cocaïna, i altres indicis relacionats amb la preparació i venda de la droga.

   

  També es van trobar tres armes de foc tipus escopetes amb gran quantitat de cartutxos, un arma de foc simulada, i una gran quantitat d’armes blanques de diferents tipus: espases, katanes, matxets, ganivets, navalles. A més, es van intervenir prop de 30.000 euros en efectiu, presentats en bitllets petits de 5, 10, 20 i 50 euros majoritàriament.

   

  Els detinguts, amb diversos antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial el passat 9 de juliol. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs per tots tres a l’espera de judici.