Desarticulats diversos grups criminals interconnectats dedicats al tràfic de drogues

  0
  86

  Els investigadors han detingut 18 persones vinculades als diferents grups criminals a diverses ciutats, entre elles Badalona

  Els Mossos d’Esquadra han desmantellat diversos grups criminals interconnectats assentats a territori català que es dedicaven a la producció i tràfic a escala nacional i internacional de grans partides de marihuana i haixix.

  En el marc de la investigació s’han detingut 18 persones vinculades als diferents grups criminals, a qui se’ls atribueixen delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric. Els investigadors han detingut 18 persones vinculades als diferents grups criminals a diverses ciutats, entre elles Badalona.

  La DIC ha desmantellat sis plantacions de marihuana, amb 4.000 plantes, i un laboratori de producció d’haixix, i ha intervingut 20 quilograms de cabdells, 31 quilograms d’haixix, 61 quilograms de pol·len de cànnabis i 53.185 euros en diners en efectiu. Durant la investigació es va intervenir un carregament d’haixix d’uns 400 kg que havia arribat a Catalunya ocult en tractores procedents del Marroc.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí