60

12/03/2014
    El Futsal Iris perd un partit que guanyava 2 a 1 a la mitja part

El Palau Solità i Plegamans es plantava a al pavelló de Casagemes davant d’un Futsal Iris en ratxa i decidit a sumar per continuar camí de la salvació.

Els verds van iniciar el partit a mitja pista, però es van veure sobtats per la intensitat amb els que els visitants van saltar el camp.
    Les ràpides transicions feien que la defensa dels de Carles Ventura anés de bòlit per evitar jugades d’atac rivals.
    El 1r gol dels palauencs arribaria al minut 4, aprofitant la velocitat d’un contraatac per superar a Alexis.

El gol, lluny de desmoralitzar l’equip de Badalona, els va estabilitzar i els va fer començar a combinar la defensa a mitja pista amb la pressió a tres quarts de camp.
    El domini de la pilota va fer que els visitants cometessin faltes, a vegades sense cap sentit, que van fer que acumulessin les 5 faltes en el minut 11 de partit.

Els de Casagemes, sabent que ara la defensa rival aniria més amb compte, va intensificar els atacs, gaudint de molt bones ocasions. El gol de l’empat arribaria després d’una falta a Ñoño, la qual significava el càstig del doble penal que Jordio s’encarregaria de transformar en gol (1-1). Era el minut 16 i semblava que l’empat quedaria en el primer temps, però en la jugada següent, una intel·ligent robada de pilota permetia a Víctor marcar després d’un embolic dins l’àrea.

A la represa, ambdós equips continuarien amb la mateixa dinàmica. Els verds alternant les defenses i el Palau buscant l’espai per llançar ràpids contraatacs.
    Els visitants tenien més opcions, però es van topar amb un sòlid Alexis que anava resolvent amb solvència tots els atacs que rebia.

Cap a l’equador del segon temps i quan semblava que els visitants perdien pistonada, Alexis cometia unes mans fora de l’àrea i li era ensenyada la targeta vermella. L’expulsió, una mica rigorosa, deixava als locals amb 4 jugadors, havent de substituir a un jugador pel porter suplent, Abraham.

Mancats d’efectius, els verds es van tancar al seu camp esperant els 2 minuts reglamentaris per poder introduir de nou un jugador. Just quan quedava un minut, van encaixar el gol de l’empat (2-2).
    Ja amb tots els efectius a la pista, els verds no es van saber sobreposar de la sotragada i de nou van encaixar un altre gol que capgirava el marcador (2-3).

Veient que el partit se li escapava, l’entrenador del Futsal Iris va decidir jugar amb porter-jugador, però la inspiració dels seus jugadors sumat a la poca paciència per trenar jugades d’atac tot i tenir 11 minuts per endavant, van provocar 3 pèrdues de pilota consecutives que van significar 3 gols seguits que desmotivaven als de Casagemes.

Amb el 2-6 i el pèssim rendiment en el joc de 5, Carles Ventura, va decidir deixar el joc de 5, però tot i així, l’equip de Badalona va encaixar un altre gol al minut 37 (2-7).

Aquesta derrota, frena la ratxa de victòries dels verds cap el camí de la salvació. El proper partit serà el dissabte 22 a les 16h a casa contra el Badia de Palamós.