Descobrim el fons marí de Badalona a través de la fotografia submarina

  0

  Celebrat el XX Open Nocturn de Fotografia Submarina Ciutat de Badalona que organitza el club de busseig SASBA

  Els dies 8 i 9 de juliol es va celebrar el XX Open Nocturn de Fotografia Submarina Ciutat de Badalona que organitza el club de busseig SASBA. En aquesta edició van participar un total de 20 fotògrafs repartits en les categories de càmera digital rèflex i càmera digital compacta, amb 9 i 11 concursants en cada categoria respectivament. La prova es va desenvolupar el divendres 8 a Badalona, en el tram de platja comprès entre la seu del club SASBA i el Pont del Petroli.

   

  La immersió es va fer entre les 22:00 i 00:00h sense incidències. Marc Casanovas Fèlix, del club SASBA, es va coronar com a primer classificat en categoria de càmera digital rèflex, seguit de Xavier Salvador Costa, de l’ACAS Costa Brava, en segona posició i amb Manel Calero Segura, de l’Anywhere Water Sports, en tercera posició.

  En la categoria de càmera digital compacta, el guanyador va ser Carlos Lado Lechon, del club Divers Centre d’Immersió, seguit d’Angelo Fronte, de l’E-Submarinisme, en segona posició i amb Salvador Miralles Casanovas, de l’E-Submarinisme, en tercera posició. Pel que fa al concurs d’imatge creativa #OpenSASBAcreasub22, el guanyador va ser Toni Jiménez amb 109 likes a les 23:00h, hora límit de les votacions.

  FOTOS: CARLOS LADO / MARC CASANOVAS

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí