Desconnexió al tercer quart

0
    24
    DSC_0223.JPG

14/12/2014 Els dimonis van tenir opcions d’empatar a l’últim minut però van pagar un mal tercer quart.

El Badalonès va començar dominant el partit (3-14) gràcies als punts d’Oña i Lorente i la bona defensa. Però les rotacions van descol.locar l’equip i el parcial es va igualar (11-14).

Màlaga va reaparèixer al segon quart després de tres partits, i els dimonis van obrir una escletxa de 9 punts (17-26). Però dos triples dels locals ajustaven el marcador per arribar al descans 23-29.

A la represa, els dimonis es van col.lapsar davant la zona dels locals i no van saber aturar la inspiració de jugadors com Morgaechevarria i Vicente. La Salle Horta va guanyar el parcial i es col.locava 5 punts amunt al final del tercer quart.

L’avantatge va pujar fins els 11 fins que la defensa del Badalonès va tornar a funcionar. A 50 segons pel final només perdien de 2 punts. La intensitat d’Oña va fer als vermells recuperar la pilota però Màlaga va fallar el tir per empatar. Fins i tot van agafar el rebot ofensiu però tampoc va entrar.

A la següent jugada, els locals van fallar un dels tirs lliures, però van recuperar la pilota després del rebot per anotar una cistella fàcil i sentenciar.

Els 16 punts de Màlaga i Lorente i els 10 d’Oña van ser insuficients per guanyar el partit.

El Badalonès no pot donar continuïtat a la victòria contra el Torreforta, que trencava la ratxa de derrotes. Ara intentaran acabar l’any amb victòria a la pista del Terrassa, diumenge a les 19.15h i recomposar-se durant l’aturada de Nadal.

Aquesta setmana, Rafa Morales ha deixat l’equip per motius personals.

Segona Masculina

A Segona, el filial del Badalonès va haver suar en un camp complicat com el del Guinardó i un equip que juga dur.

Després de la derrota contra el Claret, l’equip estava obligat a guanyar per seguir entre els primers del grup.

El partit va començar amb problemes provocats per la defensa en zona dels locals, que pràcticament van mantenir tot el partit.

La falta d’encert i una defensa que permetia cistelles fàcils, van fer que el Guinardó controlés els primers minuts.

Les zones van ser l’arma dels dos equips al segon i tercer quart. Els locals no cedien els dimonis van haver de treballar de valent per aguantar el ritme.

A mesura que passaven els minuts també augmentava la tensió i el joc del Guinardó es va endurir.

Però gràcies a la tasca de Solé i Mokevishvili, el Badalonès B va poder obrir una escletxa, que va ser definitiva en un final de partit amb pocs punts.

Sant Quirze i Ubsa b no van jugar el seu partit, feta que deixa els dimonis com a líders provisionals del grup.

La setmana que ve intentaran acabar l’any amb victòria a la pista del Mollet, dissabte a les 17.30h.

La Cultural, per la seva banda, segueix patint en aquest grup 3 de Segona i va tornar a perdre a la pista del Caldes. La primera victòria no arriba i la temporada es fa cada vegada més costa amunt. Dissabte que ve a les 18.30 tanquen l’any a casa contra el Parets.