Desena alegria de l’any (0-2)

  0
  103
  CUgFBFeUAAAxUIB.jpg

  23/11/2015 – El Seagull no falla al camp de l’Igualada i allarga una setmana més l’idil·li de resultats que l’ha dut a guanyar els deu primers partits de lliga.

   

  Semblen imparables. Fent poc soroll i treballant de valent, el CE Seagull s’ha convertit en un dels millors equips de l’Estat espanyol en la seva categoria, la Segona Divisió Femenina.

   

  Les gavines són l’únic club, al costat del CDEF Logroño (10 triomfs en 10 partits al grup II) i del CD Fermanguín (12 victòries en 12 partits al grup VI) que ha pogut guanyar en les deu primeres jornades de competició oficial.

   

  El passat cap de setmana, el bloc de Jordi Ferrón tornaria a confirmar la seva candidatura a l’ascens de categoria, solucionant un complicat desplaçament a Igualada amb nota.

   

  Les locals, que canviarien el seu terreny de joc habitual per l’annex de les Comes, podrien contenir els atacs de les badalonines durant la primera meitat del xoc (0-0), apostant clarament per la defensa i per les sortides al contraatac.

   

  A la represa, Igualada es quedaria sense força per continuar aturant l’empenta vermella i acabaria claudicant després d’encaixar dos gols anotats per Pasco i Yosse (0-2).

   

  El Seagull arrodoniria el partit amb el debut de Mozu, jugadora de juvenil. Gràcies al triomf sumat a la capital de l’Anoia, el bloc de Jordi Ferrón continua mantenint-se ap capdavant de la classificació (30) amb nou punts d’avantatge vers la UE L’Estartit (21), principal perseguidor de les gavines.