Desenes de veïns ajuden a aturar un desnonament a Llefià

  0
  55
  DSCF5029.JPG

  28/11/2014 – Els afectats són una família jove amb una criatura de dos anys i sense cap prestació d'ajuda; demanen ajuda a l'administració per trobar una solució.

  Desenes de veïns convocats per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca van contribuir ahir al matí a evitar el desnonament d’una família al barri de Llefià, a tocar amb la part alta de La Salut i el terme municipal de Santa Coloma. Tot i que el llançament estava previst per a les 12 del migdia, la comissió judicial ni tan sols es va presentar al número 80 del carrer Circumval·lació. Representants de la PAH es van desplaçar, doncs, als jutjats, on els hi van confirmar que el desnonament s’ajornava.

   

  Els afectats són una família jove amb una criatura de dos anys. A l’atur, no reben cap ajuda. Encara que ell té una minusvalia, tot just acaba de tramitar els papers i, de moment, no rep res. Viuen a l’habitatge com a ocupes i busquen una alternativa per part de l’administració. De fet, l’Ajuntament va parar el desnonament fa uns dos mesos per a buscar una solució que no ha arribat. I és que, segons fonts municipals, els afectats estan empadronats a Santa Coloma i han d’acudir al consistori colomenc o afegir-se al padró badaloní. L’objectiu de la PAH, doncs, que explica que la negociació amb l’entitat bancària responsable és molt difícil degut a la manca d’ingressos de la família, és ara mediar amb l’Ajuntament i Serveis Socials per tal de cercar una solució.