Desfeta del Bufalà i pallissa a l’Unificació Badalona Sud

0
    35

06/05/2013 – El Bufalà va perdre contra el tercer i es complica la seva segona posició. L'Unificació Badalona Sud va caure derrotat per un humiliant 7-2

En el grup quart de Tercera Catalana, el Bufalà va patir una molt inoportuna segona derrota consecutiva. El conjunt badaloní visitava al Poble Nou 2000, el seu perseguidor i contrincant màxim en la lluita per la segona posició del grup. Els barcelonins van fer un partit molt millor i van acabar vencent amb claredat i contundència al Bufalà per 3-0. L'equip s'acomiada ja de la primera posició, que està a deu punts de distància. En canvi, el resultat de diumenge deixa al Poble Nou a només dos punts dels badalonins a falta de quatre jornades. L'equip intentarà recuperar la forma i la confiança superant aquest cap de setmana al Sant Pol, el quart classificat.

Al grup onze de Tercera, el resultat de l'Unificació Badalona Sud va ser encara més desfavorable. Malgrat avançar-se en el marcador, l'Unificació va acabar caient de manera incontestable al camp del Cerdanyola del Vallès per 7-2. Manuel Flores va ser l'autor dels dos gols badalonins, que no van servir per a res. La derrota, combinada amb l'empat de l'Esquerra de l'Eixample, continuen allunyant una mica més tota opció de salvació. El Poble Sec, vuitè, serà el següent rival de l'Unificació.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Cano, Peralta, Romero, Blanc, López, Rodríguez, Rubio, Santos, Ingerto // També van jugar: Llamas, Ramón, Teruel

Unificació Badalona Sud: Zapata; Florez, Cortés, Oussama, Flores, Reina, Rodríguez, Salazar, Sillah, Zurita, Amaya // També va jugar: Joaquín