Desimputats d’un cas d’obres irregulars els regidors del PP Daniel Gracia i Salvador Lerma

  0
  67

  27/03/2015 – El Jutjat d’Instrucció número 3 de Badalona ha disposat el sobreseïment lliure i posterior arxivament de les actuacions respecte dels regidors Daniel Gracia i Salvador Lerma.

  El Magistrat Jutge titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Badalona ha disposat el sobreseïment lliure i posterior arxivament de les actuacions respecte dels regidors Daniel Gracia i Salvador Lerma, segons han informat fa uns minuts fonts municipals. Els membres del govern local, responsables de de Via Pública i del barri de La Salut, respectivament, van ser imputats per presumptes delictes de falsedat documental, estafa, prevaricació i malversació de fons públics en el cas de les obres al domicili particular de l’excoordinadora municipal de La Salut, Julia Sánchez.

   
  El jutge va decidir imputar, a finals de gener de 2014, els dos regidors, l’excoordinadora de La Salut i el seu marit arran de la declaració de l’exregidor del PP, David Gómez, també imputat dins l’entramat judicial. A l'acte, el jutge explicava que Gómez “descriu una actuació coordinada per a carregar les despeses derivades de la reparació de l’esmentat habitatge particular –de Julia Sánchez- a l’Ajuntament de Badalona” i, per això, “s’acorda rebre declaració en qualitat d’imputats a la Sª Julia Sánchez, al Sr. M.O.S. –el seu marit-, al Sr. Daniel Gracia i al Sr. Salvador Lerma”.

   

  Tots quatre van declarar als Jutjats de Badalona el 14 de març de l’any passat. Llavors, la declaració dels regidors va apuntar a la figura de David Gómez com a responsable de tota la trama d’encàrrecs d’obres arreu de la ciutat a esquenes de l’Ajuntament, inclosos els treballs al pis de l’excoordinadora. La postura per part del govern municipal, des del primer moment, va ser la de culpar Gómez. De fet, l’executiu es va mostrar sorprès perquè el jutjat imputés dos regidors arran de la declaració d’un imputat al qual va denunciar el propi Ajuntament.