Detinguda per robar una targeta de crèdit al gimnàs i realitzar nombroses compres

  0
  dona gimnas.jpg

  06/02/2017 – La presumpte infractora va comprar dos televisors, telèfons mòbils, un forn de cuina, una tauleta electrònica i un moble.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir la passada setmana una dona de 42 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Badalona, que va robar amb força en un armariet d’un gimnàs de Badalona i va usar les targetes de crèdit i el DNI per comprar diversos objectes.

   

  La víctima es va adonar que algú estava realitzant una gran quantitat de compres amb les seves targetes de crèdit i usant la seva identitat. De fet, el lladre va comprar dos televisors, tres telèfons mòbils, una tauleta electrònica, un forn de cuina i un moble a diversos establiments.

   

  Les gestions dutes a terme pels investigadors van permetre identificar la dona que usava la targeta de crèdit sostreta per realitzar les compres. De fet, la presumpta autora ja tenia tres antecedents policials per fets similars.

   

  Amb aquestes dades, els Mossos van detenir la investigada l’1 de febrer pels delictes de robatori amb força, estafa bancària i usurpació de l’estat civil. A més, aquell mateix dia es va realitzar una entrada i escorcoll al seu domicili autoritzada pel jutjat d’instrucció núm. 1 de Badalona. Allà es van localitzar tots els objectes que la dona havia comprat aquells dies amb la targeta sostreta.

   

  La dona va quedar en llibertat després de la seva declaració a comissaria de Badalona i resta a espera de ser citada pel jutge.