Detingut ‘in fraganti’ un noi menor cremant un contenidor a Montigalà

  0
  IMG-20170719-WA0037.jpg

  27/07/2017 – Fonts municipals afirmen que es tracta d'una de les persones que ha provocat darrerament un augment tan sobtat d'incidents d'aquest tipus.

  Aquest dimecres va ser detingut un noi a la zona de Montigalà mentre intentava cremar contenidors públics. Es tracta d'un menor, veí de la ciutat, al qual se li vincula, presumptament, amb el grup de persones que darrerament ha provocat un augment molt assenyalat dels incendis de contenidors no només a Lloreda, sinó a diferents punts de la ciutat.

   

  Des de fa setmanes la Guàrdia Urbana, a través d’un dispositiu especial de la Divisió de Proximitat, ha estat investigant els incendis de contenidors que de forma reiterada s’han anat produint principalment als barris de Lloreda, Nova Lloreda i Sant Crist. Aquest treball de seguiment preventiu ha estat cabdal i ha fet possible la detenció d’aquest presumpte piròman. Els agents van poder localitzar aquest jove després que comencés a cremar un contenidor al carrer Sant Fermí del barri de Montigalà.

   

  Dos contenidors cremats al carrer Bellavista

   

  D’altra banda, dimecres al matí també es van identificar tres joves com a presumptes autors de la crema de dos contenidors al carrer Bellavista, al barri de Llefià. Dos dels joves són veïns de Badalona i el tercer és veí de Santa Coloma de Gramenet. La patrulla de la Guàrdia Urbana els va identificar després de rebre l’avís que hi havia diversos contenidors cremant en aquest carrer i gràcies a la descripció facilitada dels presumptes autors per part d’un ciutadà.

   

  En previsió que es puguin tornar a repetir altres episodis de crema de contenidors a la ciutat, des de Guàrdia Urbans es manté actiu l’operatiu especial preventiu. La investigació continua ara oberta per cercar la resta de persones responsables de les extraordinàries xifres que s'estan vivint aquest 2017 en relació als incendis de contenidors: uns 200 a aquestes alçades d'any.