Detingut per abusar sexualment d’una menor propera al seu entorn familiar

  0
  60
  IMG_8795.JPG

  21/05/2016 – El Jutjat d’Instrucció ha decretat la presó provisional del presumpte autor dels abusos, que forma part de l’entorn proper de la nena.

  Una investigació de la Guàrdia Urbana de Badalona ha acabat amb l’ingrés a presó d’un home com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals contra una menor. Els fets es van produir fa unes setmanes i van culminar amb la detenció de l’individu després d’un seguiment personalitzat del cas i d’una rigorosa investigació dels agents en l’entorn proper de la menor. Tant el detingut, que forma part de l’entorn proper de la família, com la menor són veïns de Badalona.

   

  El personal docent del centre on està escolaritzada la nena va alertar els pares de la menor després de detectar un canvi en la seva conducta al col·legi. Els pares van posar en coneixement de la Guàrdia Urbana tota la informació facilitada pel col·legi.

   

  A partir d’aquest moment es va iniciar la investigació per part de la Policia Local i es va instruir el corresponent atestat policial, que es va remetre al Jutjat informant de totes les circumstàncies que envoltaven el cas.

   

  Finalment, el Jutjat d’Instrucció de Guàrdia ha decretat la presó provisional de l’autor, que s’enfronta a una petició per part del Ministeri Fiscal de 12 anys de presó.

   

  Segons les estadístiques existents, el 90% dels delictes sexuals contra menors són comesos per persones del seu entorn; un 53% són realitzats per parents i un 75% en la intimitat de la llar.