Detingut un matrimoni badaloní per estafa

    0
    IMG_9446_1.JPG

    27/03/2018 – Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de març a un matrimoni, format per un home i una dona de 47 i 50 anys, respectivament, com a presumptes autors dels delictes de simulació de delicte i estafa, per haver denunciat 6 falsos robatoris al seu domicili a Badalona. La parella va aixecar les sospites dels agents ja que van arribar a denunciar, en tres anys, fins a sis robatoris amb força en els quals, en teoria, els havien sostret grans quantitats de diners, però en els que el cos policial va detectar un seguit d'incongruències.

    Una d'aquestes incongruències, per exemple, va ser que en dues de les denúncies es feia referència al robatori del que semblava ser la mateixa televisió d'alt valor econòmic, la qual, al mateix temps, es va detectar que havia estat venuda en establiments de segona mà per la mateixa dona que va denunciar el seu robatori. Les denúncies es van presentar cada any de forma sistemàtica des del 2015 i va ser arran de l'última, presentada al febrer d'aquest any, que els Mossos van detenir el matrimoni, els que tenien antecedents previs per delictes contra el patrimoni i van ser posats a disposició judicial el 21 de març.

    Els Mossos han explicat que aquestes denúncies falses es realitzen amb la intenció de "rebre indemnitzacions de les asseguradores, ja que només s'acostumen a cobrar en els supòsits de robatori amb força a l'interior del domicili, robatori amb violència o intimidació".