Diada de triple set Micaco a casa dels Minyons de Terrassa

  0
  71
  castellers.jpg

  21/03/2017 – A pocs dies de la seva diada d'inici a Badalona, la colla ja ha demostrat estar preparada per descarregar castells com el 4d7 amb l'agulla.

  Diumenge va ser la segona diada de la temporada dels Castellers de Badalona i la primera d'un cert compromís al costat d'uns Minyons de Terrassa de pretemporada. Els micacos van aprofitar per assolir la primera diada amb tres castells de set, a les festes de barri de Can Palet de la capital vallesana.

   

  La diada es va iniciar amb el primer 4d7 lleuger de l'any, i el número 140 de la colla. Castell alçat amb bones mides, malgrat iniciar-se un xic obert i que presentava alguna estrena però que van saber resoldre amb molta solvència. En segona ronda, era el torn, de la primera estrena del dia i el primer gamma alta de set de la temporada: 4d7p.

   

  Per acabar la diada, una altra estrena en forma de 3d7, el primer també de l'any i 160è de la colla, realitzat sense problemes, seguint en la línia d'estrenes al tronc. Per tancar l'actuació ho van fer amb el segon pd5 de la temporada, marca de la casa.

   

  Propera diada

   

  Amb aquesta diada, els micacos encaren amb força la seva Diada d'Inici que tindra lloc el proper diumenge dia 26 a Badalona, al Pou del Greix (Rambla amb C/Mar).