Diari de Badalona, el mitjà local que més creix a Twitter

  0
  Sin título.jpg

  03/02/2016 – Des del novembre, aquesta capçalera ha passat de 6.110 a 6.376 seguidors a l’espai de microblogging.

  El Diari de Badalona és el mitjà de comunicació local que més ha crescut els darrers dos mesos a la xarxa social Twitter. Des del novembre, aquesta capçalera ha passat de 6.110 a 6.356 seguidors a l’espai de microblogging, i retalla distàncies des de la segona posició del rànquing total a la revista setmanal Tot Badalona, que compta amb 7.522 com a mitjà més seguit a la ciutat.

   

  Així ho desprèn l’anàlisi sobre mitjans de comunicació local i xarxes socials que periòdicament realitza el periodista i consultor badaloní Raimon Sastre. De fet, ‘radiografia’ publicada aquest mes de febrer suggereix que la tendència de creixement del Diari de Badalona respecte de la primera posició s’ha donat “en les últimes classificacions” i que, tot i la distància entre els dos perfils, “el Diari de Badalona retalla distància de mica en mica”

   

  En qualsevol cas, totes dues publicacions obren una àmplia escletxa amb la resta de mitjans en el rànquing, en el que Badanotis i el compte de TeleB ocupen el tercer i quart lloc amb 4.500 i 3.700 seguidors. Per trobar els dos següents diaris de caire exclusivament local, Àrea Besòs i Línia Nord, s'ha de baixar fins a la 9a i 10a plaça, per sota dels 1.000 seguidors.