Diferent sort pels equips badalonins

0
    22

23/09/13 – Comencem amb el resum dels equips badalonins de la tercera jornada de lliga. Començarem amb les victòries. El Lloreda venç per 0-2 al camp del Turó de la Peira amb gols de Juan José Vilches de penal i de Daniel García, tots dos a la segona meitat. Amb aquests tres punts, el Lloreda suma la segona victòria de la lliga a Segona Catalana i es situa quart amb sis punts. El partit el va solucionar l'equip badaloní a la segona part després del penal i l'expulsió d'un jugador local, cosa que va facilitar la victòria visitant. El Lloreda, entrenat per Victor Álvarez, va fer un partit complet i va merèixer els tres punts.

L'altre equip badaloní que va aconseguir la victòria va ser el Bufalà, que va guanyar per 1-2 al Pla d'en Boet sumant així la primera victòria a Tercera Catalana. Victòria merescuda pels badalonins, que van poder guanyar amb una diferència més ampla, però Tomás Dominguez va fallar un penal. A la represa, però, no va fallar, i va avançar al Bufalà. Alejandro Cano al minut noranta va fer el segon gol i donava així els tres punts pel conjunt entrenat per Carlos Munuera.

Per l'altra banda, estan l'Unificació Llefià que no va poder guanyar al Canyelles i únicament van aconseguir un empat a 2. Per la seva part, la UD Àguila tampoc va guanyar i va cedir els tres punts al camp del líder, la UE Cabrera. Jordi Barnada va ser el golejador del conjunt local i va materialitzar l'únic gol del partit. L'equip badaloní no va poder fer res i va perdre per primer cop a la lliga, ja que encara té pendent el partit davant el Can Parellada.