Dificultats per a poder celebrar la propera Festa Medieval

  0
  18

  L’Associació Cultural Festa Medieval de Badalona ha iniciat una recollida de signatures a Change.org perquè l’Ajuntament es comprometi a fer la Festa Medieval. Segons l’organització, “la festa en els darrers temps ens ha donat alegria, fent que grans i petits gaudeixin des de fa més de 25 anys”.

  En un comunicat enviat als mitjans, l’associació assegura que l’Ajuntament “els prohibeix la realització de fires per fer possible la Festa Medieval de la ciutat” i “lamenta la poca entesa amb el consistori, especialment amb l’àrea de comerç”.

  Recordem que fa escasses setmanes es va prohibir una fira a Pompeu Fabra per manca de llicència. Per tal de poder realitzar la Festa Medieval de Badalona, que en principi es realitzarà entre el primer i segon cap de setmana d’abril d’aquest 2022, els organitzadors sempre han comptat amb el suport dels artesans i els comerciants i també amb la col·laboració de l’Ajuntament.

  “Fins al moment havíem realitzar les diverses fires sense cap mena de problema. La idea és que gràcies aquestes fires es puguin finançar les diverses activitats culturals que organitzen les entitats de la ciutat”, afirmen des de l’Associació Cultural Festa Medieval.

  “Per això, reunits a la Masia de Can Canyadó les diverses entitats organitzadores de la Festa Medieval, hem decidit sol.licitar a l’alcalde una reunió urgent per trobar una solució al problema i poder realitzar dites fires, imprescindibles per la Festa. Si no és així ens serà molt complicat celebrar una nova edició de la Festa que, a causa de la pandèmia, ja de per si ha sofert retallades importants”, comenten.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí