Dilluns reobren les cinc escoles bressol municipals de Badalona

  0
  25

  El dilluns 15 de juny obriran de nou les cinc escoles bressol municipals de Badalona (EBM). Aquest servei municipal seguirà un pla de neteja i desinfecció per garantir la protecció de la salut dels professionals i dels infants davant el risc d’exposició a la COVID-19.

  Les escoles bressol també disposen d’un pla de contingència específic que regeix el seu funcionament. Així, a partir de dilluns, hi haurà grups de cinc infants amb dues educadores per classe i no es prestarà el servei de menjador, tot i que sí que es farà un tastet de fruita al llarg del matí.

  L’horari de funcionament de les escoles bressol municipals de Badalona, Nero-Nas; Pam i Pipa; Ralet-Ralet; Uni-Dori i Virolet serà de 9 a 13 hores, amb un marge d’entrada fins a les 9.15 i de sortida a les 13.15 hores, per tal d’evitar grups nombrosos de persones a les portes dels centres.

  A més d’un pla de neteja i desinfecció específic per garantir la protecció de la salut dels professionals i dels infants davant el risc d’exposició a la COVID-19, l’empresa concessionària del servei també ha estat efectuant tests a tots els treballadors i treballadores.

  El pla d’obertura de les escoles bressol municipals s’ha treballat en la Comissió d’Educació de l’Ajuntament i la decisió de la reobertura ha estat traslladada a la Direcció de Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d’Educació de la Generalitat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí