Dir una cosa i fer l’altra: Albiol i les fotos envoltat de gent i sense mascareta

  1
  Fotografia publicada per Albiol el passat 18 de desembre

  L’arribada dels Reis Mags a Badalona va generar certa controvèrsia a les xarxes. Tal com va denunciar aquest mitjà, ni els Reis ni els patges reials van utilitzar mascareta durant tot l’acte, malgrat que el govern espanyol ho ha fixat com a obligatori en espais exteriors.

  En certs moments, com és habitual en els Nadals previs a la pandèmia, els patges es van acostar a les tanques per saludar els infants, fet que va generar algunes fotografies que es podrien haver evitat.

  Xavier Garcia Albiol va denunciar aquests fets a través de les seves xarxes socials. Només al seu perfil personal d’Instagram s’hi poden veure dues publicacions, carregant contra el govern i denunciant els fets.

  La denúncia d’Albiol es contraposa amb els seus actes, ja que el seu mateix perfil d’Instagram és ple de fotografies on l’ex alcalde està envoltat de gent, sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat d’1.5 metres.

  Només en l’últim mes, des del 30 de novembre, es poden identificar 24 posts d’Instagram on Albiol hi publica fotografies seguint aquest guió: amb gent al costat, interactuant, sense mascareta i sense distància. En aquest segment temporal hi ha 22 posts al perfil de l’ex alcalde del PP que contenen imatges seguint la normativa: amb mascareta a interiors i exteriors. Per tant, en el darrer mes Albiol ha publicat més posts que contenen fotos d’ell sense mascareta que amb mascareta (hi ha diverses galeries d’imatges on s’alternen fotografies amb mascareta i d’altres sense).

  Recordem que des del 24 de desembre la mascareta ha tornat a ser obligatòria a exteriors i interiors. Des del passat 26 de juny va deixar de ser obligatòria a exteriors, sempre que es pogués mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí