Diversos artistes s’uneixen al Teatre Zorrilla per les malalties minoritàries

  0
  50
  Gala Benèfica.jpg

  03/07/2017 – Per tercer any es convoca la gala benèfica, que tindrà cita el 6 de juliol a les 21 hores.

  L’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants de La Salut Alta – Pau Piferrer aconsegueixen per tercer any reunir a diversos artistes de la música, escoles de dansa i entitats culturals per una causa solidària, recaptar fons per a les malalties minoritàries pedriàtiques.

   

  Aquesta gala benèfica tindrà cita el pròxim dijous, 6 de juliol, a les 21 hores al Teatre Zorrilla, i concentrarà diversos estils musicals interpretats per Karol Luque, María Muñoz, el badaloní Manuel Fernández; els grups Vis a Vis, el Duet Mar i Cel, el Último Tributo, Naranjo Tour i, també, l’escola Badaball i l’entitat andalusa Tacón del Duende.

   

  Les entrades, que es poden adquirir a Bytegraf (ronda Sant Antoni de Llefià, 58) i a la Barbería Xavi (carrer de General Moragues, 27), tenen un preu solidari de 10 euros que es destinaran íntegrament per a la investigació de les malalties minoritàries pedriàtiques, que duu a terme la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

   

  Recordar que més de 110 persones van assistir al Teatre Zorrilla en l’anterior edició de la gala benèfica celebrada el passat any, on es va recaptar més de 1.190 euros.