Diversos cantants s’uneixen per la inclusió social en el Teatre Principal

  0
  Acollida i Esperança.jpeg

  20/12/2017 – En el concert de la Fundació Acollida i Esperança, que s'han recollit 3.500 euros pel projecte del servei d'acompanyameny a la vida autonòma que ofereix l'entitat.

  3.500 euros és la recaptació que ha assolit la Fundació Acollida i Esperança en la primera edició del Concert Solidari de Nadal per a la inclusió social, que precisament es destinaran al projecte del servei d'acompanyament a la vida autònoma que ofereix l'entitat.

   

  La gala es va celebrar el passat dissabte, 16 de desembre, en un Teatre Principal on van assistir prop de 300 persones i van actuar artistes com el cantautor de la Bisbal d'Empordà, Carles Sanjosé, el saxofonista badaloní Martí Serra, acompanyat de la veu de Gemma Abrié i la guitarra de Josep Traver; que van oferir les seves cançons compromeses i plenes de sensibilitat.

   

  Com a sorpresa final, la coral del Convent dels Franciscans de la Bisbal va interpretar tres nadales en un dels moments més emocionants de la vetllada. A més, badalonins i badalonines que pateixen exclusió social van compartir les seves paraules i sentiments en primera persona.

   

  La Fundació Acollida i Esperança és una entitat dedicada a crear espais d'acollida i atendre persones que viuen exclusió social, especialment afectades pel VIH/Sida sense recursos econòmics i suport familiar.

   

  Per la seva part, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, va posar en valor “la dignitat, qualitat, humanitat, generositat, solidaritat i sinceritat de la seva vivència diària lluitant per reconstruir esperances”.