Doble empat per Lloreda i Llefià i ascensió del Bufalà

0
    31
    _DSC2464.JPG

22/12/2014 – L’última jornada de lliga abans de les vacances de Nadal es va tancar amb un balanç de tres triomfs, dos empats i una derrota pels equips de Badalona.

No va ser el cap de setmana de Lloreda i Llefià al grup II de Segona Catalana. Els primers es van quedar sense guanyar contra el Singuerlín (1-1), mentre que la Unificació no va poder marcar al camp de l’Equipo Ja (0-0).

El Lloreda-Singuerlín va ser un partit massa tens i accidental. El duel va acabar amb tres jugadors expulsats: dos per part badalonina i un per part colomenca. El Singuerlín va manar en el marcador des de la mitja hora de joc, després que Damián Contreras avancés als visitants (29’).

A la segona part arribarien les expulsions de Vicente Bermúdez (53’) i Castelló (53’) i, quasi al límit de temps reglamentari, Bernat Mesa també havia d’abandonar el terreny de joc després de veure la vermella directa.

Quan el Singuerlín ja cantava victòria, el central Víctor Castro rescatava un punt pel Lloreda, fent esclatar d’alegria a la plantilla de Rubén Castillo. Aquest empat manté als badalonins en segona posició, amb un total de 27 punts, mentre que el Singuerlín és novè amb 21.

El líder de la lliga, el Mataró, ja s’ha distanciat (33) després de recuperar un partit que tenia pendent. En tercera posició hi ha la Unificació Llefià (26), a un sol punt de la promoció d’ascens i a set del primer lloc. El conjunt de Jordi Souto, encara amb un partit menys que la resta, no va passar de l’empat al camp de l’Equipo Ja (0-0).

La Unificació va perdre una bona oportunitat de tornar a les places de promoció d’ascens. Després de la quinzena jornada de lliga a Segona Catalana, la part alta de la classificació al grup II segueix molt comprimida. Del sisè lloc – CE Premià (24) – al segon – Lloreda (27) – només hi ha tres punts de diferència.

Set pel Bufalà

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà es va desempallegar amb certa facilitat de la Gramenet B (6-1). Amb un marcador més propi d’un partit de tenis, els vermells tornen a sumar de tres en tres després de la darrera derrota patida a Argentona (4-3), mentre que la Grama B segueix sense reaccionar.

El partit es va decantar de seguida pels badalonins, amb un gol de Joel Fernández només començar (3’). Tot seguit, una rematada de David Blesa estaria a punt de suposar l’empat (22’), però va ser el Bufalà qui va ampliar distàncies amb el 2 a 0 de Carlitos (24’).

Just abans del descans i només començar el segon temps, Mustapha i Carlitos marcaven el tercer i el quart gol pels locals. La Gramenet B no va ser capaç de contrarestar el domini badaloní, veient com David Leira ampliava encara més la renda de Bufalà (76’).

Els colomencs marcarien el gol de l’honor en un penal transformat per Arturo (81’), però encara haurien de veure com Carlos Rosas anotava el 6 a 1 (88’). Després d’aquesta golejada, el Bufalà (28) ja és cinquè a cinc punts del play-off d’ascens. La Gramenet B de Luis Teruel, per la seva part, segueix cuera a deu punts de la permanència.

Derbi i renúncia

Al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol i l’Àguila van tancar el cap de setmana amb victòria. Els primers es van desfer del Roma Sports en el derbi badaloní de la jornada (3-1). Velasco (16’), de penal, va obrir la llauna pels verds, Picazo (53’) empataria a la represa i entre Morales (70’) i Dani Ayora (78’) van sentenciar pel Pere Gol.

El conjunt badaloní es manté tercer amb 25 punts, dos més que la UD Àguila. Els verd-i-blancs van derrotar al filial del Tiana a Can Cabanyes (7-1), en un partit que només va durar 45 minuts. Els maresmencs van marxar al descans perdent per 7 a 1 i van decidir retirar-se abans de començar el segon temps.

En darrer terme, cal recordar que totes les lligues des de Tercera Divisió a Quarta Catalana s’aturen durant dues setmanes. La pròxima jornada de competició serà el cap de setmana del 10 i 11 de gener.