Doble victòria dels Badalona Dracs a Montigalà

0
    29

28/04/2014 – Bon cap de setmana viscut a Montigalà en què tant l’equip sènior que va augmentar la seva ratxa positiva a la LNFA Sèrie A al vèncer per 46-8 a l’equip València Firebats. Per altre part, l’equip júnior va vèncer per 12-6 a l’equip de Barcelona Búfals en la seva jornada de la LCFA.

Bon cap de setmana viscut a Montigalà el passat dissabte, 26 d’abril, en el què tant l’equip sènior que va augmentar la seva ratxa positiva a la LNFA Sèrie A al vèncer per 46-8 a l’equip València Firebats. Per altre part, l’equip júnior va vèncer per 12-6 a l’equip de Barcelona Búfals en la seva jornada de la LCFA.

El partit dels sèniors, que enfrontava a Dracs i Firebats, començava amb uns Dracs que sortien amb el mínim ímpetu que els últims partits efectuant un primer quart demolidor a l’acabar amb un marcador de 20-0; anotacions que es van aconseguir en el primer quart, Kevin Duley i Curtis Cannon i la intercepció en defensa que acabaria també en touchdown per part de Jordi Soler juntament amb els dos extrapoints per part de Jordi Brugnani amb que s’arribaria a la meitat del temps.

A la tornada del descans, començava amb uns Firebats amb ganes de retallar puntuació al marcador i Hector Pertegaz aconseguia anotar després de rebre un pas. L’extrapoint de dos punts ho va aconseguir Nayim Mohamed Chaib. Els Badalona Dracs reaccionarien i mitjançant Joan Carles Bartra tornarien a anotar a falta de segons per a finalitzar el tercer quart.

A l’últim quart, tot i la insistència per part de l’equip de la ribera del Túria, els Firebats, aquest quart va tenir un clar dominador en la trobada, Badalona Dracs, a l’anotar 19 punts en dit parcial. Els anotadors per part dels Dracs van ser Felipe Archilla, qui recuperava un fumble de Joan Carles Bartra a la zona d’anotació. Jordi Brugnani no fallaria fent pujar el punt extra. Poc després a causa de la pressió per part de la defensa, van provocar un safety que faria pujar dos punts més al marcador. Faltant set minuts per al final de la trobada, Eduardo Rodrigo anotaria el seu touchdown al partit i Jordi Brugnani el punt extra. A falta d’un minut, seria Marcos Carmona qui posaria el definitiu 46-8 a transformar un xut entre pals que farien pujar tres punts més, finalitzant amb dit resultat el partit.

Ara, als Badalona Dracs els hi queda canviar de nou el xip i preparar la seva visita a Basel (Suïssa), on disputaran la segona jornada del triangular del seu grup en la competició Europa, l’Eurobowl, el pròxim dissabte 3 de maig.